by gittemai, 30. oktober 2017

Referencer

Charlotte Maysun, September 2017

“Mit liv var op ad bakke, da jeg trådte ind af døren ved Gittemai. Jeg mødte hende ved hjælp af skæbnen og sprang ud i numerologiens tegn, i ønsket om forandring.
Jeg har i mange år vidst lidt om numerologi, men aldrig tænkt at jeg en dag skulle sidde overfor en numerolog.
Gittemai er varm, autentisk og medfølende. Man mærker tydeligt, at hun brænder for det. Alt det hun beskrev om mig, kunne jeg understøtte og bekræfte, hver en ting.
Det er den bedste gave, jeg føler at jeg har fået, da jeg gik ud af hendes dør i en ny og god energi.
Stor tak til Gittemai, hun er nu en betydningsfuld person for mig. Hun hjalp mig der, hvor jeg havde allermest brug for det.”
___

Sally Serajzade, December 2017

“Kære Gittemai, det var så spændende en session, og du har så god en karma og energi. Jeg har smilet hele vejen hjem, efter at have været ved dig. Jeg er så glad for at kunne få din vejledning – du er super dygtig”
___

Dorte Hammerstrøm, Januar 2018

“Min oplevelse af en session hos dig var rigtig god. Jeg følte mig godt tilpas, og det du kunne fortælle om mig og min personlighed var en mega sær oplevelse, for jeg havde flere gange lyst til at sige ‘øh kender du mig?’, for du ramte lige plet! Igår d. 7. sendte jeg ansøgningen afsted til mit nye navn. Indbildning eller fakta,… jeg føler mig allerede glad, let og har lyst til smil. Tak Gittemai, for tak for din dejlige blide måde at være på. De varmeste anbefalinger herfra”
___

Karin, April 2018 – Den lille Tolkning

“Tak for tilsendte, som jeg har læst igen igen, fordi din tolkning rammer spot on!”
___

M, Juli 2018 – Den lille Tolkning

“Tusind tak for din mail, den er jeg dybt taknemmelig for. Det du beskriver har givet mig mere ro og en bedre forståelse for mig selv”