Lidt om mig

Jeg er en pige fra 1978 (4 i Grundenergi og 7 i Årsenergi) som altid har funden den spirituelle verden interessant, dog uden at dyrke den i det daglige!

Men, jeg har altid troet på, at der er mere mellem himmel og jord, end øjet kan se!

Og jeg har gennem årene da også prøvet clairvoyance, healing, hypnose, afdødekontakt etc.

Men, lige præcis numerologi har jeg aldrig rigtig interesseret mig for, da det i mine ører lød underligt, at ens navn kunne have stor betydning for ens livsbetingelser…

Det ændrede sig dog brat, efter at min nære veninde havde været ved Numerolog, og jeg hørte hvor præcist hun havde kunnet fortælle om min veninde, og hvordan navnet påvirkede hendes liv! Det var alligevel lidt for vildt!

Nysgerrig som jeg er, bookede jeg herefter selv en Personlig Numerologisk Session ved en Numerolog, bare for selv at prøve det og få stillet min nysgerrighed ‘på egen krop’ !

Det betød efterfølgende, at jeg også havde mine børn og mand igennem sådan en session !

For med de præcise ting hun kunne sige om mig, og med et nyt numeroskop med forbedret og optimale livsbetingelser, så skulle resten af min familie, mine kære, da ikke snydes for den mulighed også! Og sådan gik det til, at på 2 uger gik jeg fra, ikke at kende eller anerkende noget indenfor numerologien, til at hele familien havde fået nyt numeroskop og nye navne!

 

Men udover det, så er jeg mor til 3 skønne børn, 2 piger og en dreng! Børn, som jeg nu endnu bedre kan forstå og sætte mig ind i, efter at jeg gennem numerologien og kendskabet til deres Grundenergi, nu kender deres bevæggrunde til deres handlinger og personligheder.

Derudover så er jeg gift med børnenes far, som til at starte med, havde meget modstand på numerologien! Han er, måske lidt mindre en tidligere, en videnskabens mand!

 

Jeg er oprindeligt shipping uddannet, og arbejdede efterfølgende en del år med ledelse ved TDC, inden jeg blev gravid med mit første barn.

Derefter blev jeg hjemmegående husmor, moderrollen ramte mig lige i hjertet!

I løbet af mine 3 barsler, og årene som hjemmegående, har jeg taget et par uddannelser, for egen interesses skyld. Jeg er derfor også Positiv Psykologi Vejleder, Kostvejleder- og Slankekonsulent,

og altså nu også Numerolog, som jeg slet ikke er i tvivl om, er mit kald!

 

Jeg bor på Fyn, lige udenfor Odense,  i dejlige idylliske omgivelser.

 

Jeg håber at du er blevet lidt klogere, både på numerologien og mig!
Og ellers er du altid velkommen til at skrive til mig, og stille mig spørgsmål.